+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.11.2016

Grzegorz Pociecha

Grzegorz Pociecha
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko perfekcyjnie na prawdę maksymalnie wysoki poziom nauczania !!! Pan Paweł ma dar do nauczania oczywiście zdane za pierwszym SUPER INSTRUKTOR !!! POLECAM !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Gratulujemy sukcesów które nas bardzo cieszą. Dziękujemy za miłe słowa uznania. Życzymy szerokosci na drogach :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.11.2016

Krzysztof Słowik

Krzysztof Słowik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalna obsługa. Świetni instruktorzy. Szczególnie polecam P. Pawła! Bardzo wysoka skuteczność w przygotowaniu do egzaminów zarówno teoretycznych jak i praktycznych. Zdecydowanie polecam!!! Ps: Pozdrawiam bardzo sympatyczne dziewczyny z biura ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Gratulujemy sukcesów które nas bardzo cieszą. Dziękujemy za miłe słowa uznania.
Panie z biura pozdrawiają :) Życzymy szerokosci i spokojnych powrotów

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
D

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.11.2016

Jacek Mozdzierz

Jacek Mozdzierz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super Ośrodek, Super kadra. Super Instruktorzy, duża wiedza. Najlepsza cena w mieście. Gorąco polecam. Pełen profesjonalizm.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Gratulujemy sukcesów które nas bardzo cieszą. Dziękujemy za miłe słowa uznania :) Zapraszamy na kawę

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B96

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.11.2016

Maciej Jaworski

Maciej Jaworski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super ośrodek godny naprawdę polecenia. Robiłem w nim kwalifikacje i zdałem za pierwszym razem. Superrrrrr. jak bym mógł to dałbym 10 gwiazdek

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za miłe słowa :) Pozytywnie zakręcony kursant, zawsze uśmiechnięty i miły. Cieszymy się z sukcesów i trzymamy kciuki za kolejne :) Super kursant :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
D

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.11.2016

Tomasz Grochola

Tomasz Grochola
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, super instruktorzy nic dodać nic ująć :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Gratulujemy sukcesów które nas bardzo cieszą. Dziękujemy za miłe słowa uznania. Zapraszamy na kawę ;)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.11.2016

Dawid Pikul

Dawid Pikul
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera, profesjonalni i solidni instruktorzy, egzaminy zdane za pierwszym razem (C, C+E, kwalifikacja) POLECAM

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Gratulujemy sukcesów które nas bardzo cieszą. Dziękujemy za miłe słowa uznania i życzymy dalszych sukcesów na Egzaminach i przyszłej pracy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 02.11.2016

Sebastian Słomski

Sebastian Słomski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

SUPER KADRA!!!!!!! POLECAM!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Gratulujemy sukcesów które nas bardzo cieszą. Dziękujemy za miłe słowa uznania :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.11.2016

Marcin Żelażnicki

Marcin Żelażnicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super ośrodek nauki pomoc praktycznie we wszystkim super klimat w pełni profesjonalna kadra szkoleniowa polecam wszystkim te ośrodek podziękowania dla prezesa Pawła i niesamowicie pomocnej i sympatycznej Sylwii

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Gratulujemy sukcesów które nas bardzo cieszą. Dziękujemy za miłe słowa uznania :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.11.2016

Krystian Nocoń

Krystian Nocoń
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko przebieglo sprawnie kat c i ce oraz świadectwo trwalo bardzo szybko. Pan Pawel bardzo dobrze tłumaczy . Wszystko za 1 razem zdane . Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Gratulujemy sukcesów które nas bardzo cieszą. Dziękujemy za miłe słowa uznania. Życzymy spokojnych powrotów do domu i szerokości na drogach :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
D

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.11.2016

Jakub Jagielski

Jakub Jagielski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolony z faktu iz odbyłem kurs w wirazu.Świetna atmosfera, bardzo miłe panie w biurze noi co najwazniejsze instruktor bardzo fajny, miły,Solidny. Z chęcią polecam wszystkim ten ośrodek szkolenia tam z pewnością nauczycie sie jezdzic

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Gratulujemy sukcesów które nas bardzo cieszą. Dziękujemy za miłe słowa uznania. Cieszymy sie z sukcesów i pozdrawiamy :)